Secció de Muntanya

Com mantenir un poble adormit?

La regla general és mantenir-lo ignorant i distret. Que no pugui compendre, reflexionar i menys criticar, esborrar-li la memòria i allunyar-lo de qualsevol cosa contrària al règim de torn.

La religió va servir com a estratègia habitual un temps, però quan va anar perdent credibilitat es va buscar una nova distracció per seguir manenint a la gent alienada: l’esport, retornant a la idea de “pa i circ”. Aquest que feia un temps entusiasmava a les masses sobretot, aquí a Catalunya, el futbol començava a ser vist com una eina útil per despistar les persones dels temes polítics.

Així doncs, hem vist la necessitat de deslligar l’esport d’aquesta mercantilització que ha patit per part de l’actual sistema econòmic. És per això que ha sorgit la idea de crear la Secció de Muntanya del Grup Anarquista Sedició, amb el propòsit d’apropar la muntanya i el conjunt d’activitats relacionades amb ella a qualsevol. Sota les consignes del respecte i la preservació de la natura, fomentant la superació personal, el companyerisme, la cooperació i lús d’hàbits saludables.

Contra la competivitat i l’individualisme; ara i sempre, salut, esport i anarquia!