Presentació

El capitalisme ja ha deixat de portar la seva màscara, no aguanatar més el seu fals estat del benestar. Avui sota el pretext de la mal anomenada “crisi capitalista”, que no deixa de ser una part intrínseca i necessària en aquest sistema, ens estan robant les engrunes que ens van imposar a canvo de la nostre passivitat i submissió. Hem nascut en un món superficial basat en la mercantilització de cada aspecte de les nostres vides.

L’actual sistema polític ens ofega i ens opimeix, fomentant la desorganització i la desmobilització social a través de la representació, el delegacionisme i la utilització d’estructures jeràrquiques que tenen com a única finalitat convertir-nos en individus aïllats, depndents i incapaços d’assumir el control de les nostres vides.

Som lxs que estem fartxs d’aquest tipus de vida buida, sense futur i sense expectatives. Som fillxs de la desigualtat i volem rebel·lar-nos contra tot això. No volem vagar pels carrers sense la possibilitat d’escollir el nostre futur. Per això decidim autoorganitzar-nos horitzontalment sota les consignes de la solidaritat, el suport mutu, l’acció directa i l’autogestió.

Hem pres l’humil decisió de no retrocedir, orgnitza la teva ràbia!